NAGYCSALÁDOS TÁMOGATÁS

NAGYCSALÁDOS TÁMOGATÁS

7 személyes Discovery, Discovery Sport és Defender modellekre
Tudjon meg többet!

2019. július 1. - 2022. december 31. között Magyarország kormánya támogatja a 3 és többgyermekes családok számára a 7 személyes gépjárművek vásárlását.

A támogatás összege bruttó 2 500 000 Ft, ami maximum az autó értékének 50 százalékát teheti ki.

Land Rover kínálatunkban most a 7 személyes Discovery, Discovery Sport és Defender modellekre tudja igénybe venni a nagycsaládos állami támogatást.

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Discovery (AWD, Automata, 250 LE, 3.0 dízel) „R-Dynamic S” felszereltségű 7 személyes modell, kedvezménnyel, nagycsaládos állami támogatással már bruttó 25 590 000 Ft-tól* elérhető.*regisztrációs adóval
A képen látható gépkocsi csupán illusztráció!
Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport

Discovery Sport (AWD, Automata, 163 LE, 2.0 dízel) „R-Dynamic S” felszereltségű 7 személyes modell kedvezménnyel, nagycsaládos állami támogatással már bruttó 17 890 000 Ft-tól* elérhető.*regisztrációs adóval
A képen látható gépkocsi csupán illusztráció!
Land Rover Defender

Land Rover Defender

Defender 110 (AWD, Automata, 200 LE, 3.0 dízel) „SE” felszereltségű 7 személyes modell, kedvezménnyel, nagycsaládos állami támogatással már bruttó 26 290 000 Ft-tól* elérhető.*regisztrációs adóval
A képen látható gépkocsi csupán illusztráció!

FONTOS TUDNIVALÓK

MEKKORA A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE?

MEKKORA A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE?

Bruttó 2 500 000 forint vissza nem térítendő állami támogatás. A támogatás összege legfeljebb az autó bruttó vételárának fele lehet.
MIKOR LEHET IGÉNYELNI?

MIKOR LEHET IGÉNYELNI?

A támogatási kérelem benyújtására 2019. július 1-je és 2022. december 31-e között van lehetőség.
MIRE LEHET IGÉNYELNI?

MIRE LEHET IGÉNYELNI?

Legalább 7 személyes új személygépkocsira. Az árra vonatkozóan felső határ megkötés nincsen.

KI IGÉNYELHETI A TÁMOGATÁST?

A támogatást olyan nagycsaládosok kérhetik, akik legalább 3 gyermek után jogosultak családi pótlékra. Az a várandós anya, akinek már két gyermeke van (vagy ikerterhesség esetén egy), és a születendő magzat már 12 hetes, szintén jogosult a támogatásra. A tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos, az igénylő háztartásában nevelt vagy gondozott személy esetében nem számít az életkor. Az igénylőnek vagy házastársának/élettársának „B" kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkeznie, nem lehet köztartozása, sem pedig büntetett előéletű.
MI SZÁMÍT ÚJ AUTÓNAK?

MI SZÁMÍT ÚJ AUTÓNAK?

A támogatás olyan új autóra érvényesíthető, amely legalább 7 ülést tartalmaz és elsőként helyezték forgalomba. Új autónak minősül az az autó is, amelyet a kérelmező általi megszerzés előtt legfeljebb egy évvel helyeztek forgalomba és maximum 2.000 km-t futott. További feltétel, hogy az autót tovább értékesítési céllal szerezték be és a forgalomba helyezés és a kérelmező általi megszerzés közti időszakban nem, vagy kizárólag értékesítés előtti bemutatás céljára használtak.
MI A TÁMOGATÁS MENETE?

MI A TÁMOGATÁS MENETE?

Az igényléshez támogatási kérelmet kell benyújtani a Magyar Államkincstárhoz vagy a kormányablakokba. A kézhez kapott határozat után hat hónapon belül kell valamelyik szülőnek megkötnie az adásvételi szerződést. A kereskedés az Államkincstártól kapja meg a pénzt, tehát a nagycsaládosoknak nem kell előfinanszírozni az összeget, csak a fennmaradó összeget kell kifizetni.
MILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLHATOK?

MILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLHATOK?

Az autót hagyományos adásvételi vagy zárt végű lízingszerződéssel, de hitellel is meg lehet vásárolni.
MILYEN EGYÉB FELTÉTELEK KÖTNEK MÉG?

MILYEN EGYÉB FELTÉTELEK KÖTNEK MÉG?

A támogatás egyszer igényelhető, az autót pedig 3 évig nem szabad eladni vagy átalakítani. Ezenfelül az autón a kereskedőnek el kell helyeznie egy „Családbarát Magyarország" matricát, melyet 3 évig rajta kell hagyni az autón.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Kérelem nagycsaládosok személygépkocsi -szerzési támogatás iránt.

Hol lehet érdeklődni a további részletekről?

A Jaguar Land Rover hivatalos márkakereskedésében, a Wallis British Motors Kft. – nél
1040 BUDAPEST, VÁCI ÚT 76-80.

TELEFON: +36 1 380 13 50
E-MAIL: info@britishmotors.hu