TULAJDONOSOKNAK

TULAJDONOSOKNAK

SZERVIZ AJÁNLATAINK

A Land Rover arra született, hogy felgyorsuljon tőle a pulzus. Gondoskodjon arról, hogy ezt az érzést minden egyes alkalommal átélhesse. Különleges termékeink és szolgáltatásaink segítenek Önnek, hogy tökéletesen karban tarthassa autóját.

JAVÍTÁSOK

JAVÍTÁSOK

Ön a legkiválóbb minőséget érdemli: ne érje be kevesebbel! Autója javítására nincs alkalmasabb egy hivatalos Jaguar szervizközpontnál.
EREDETI ALKATRÉSZEK

EREDETI ALKATRÉSZEK

Őrizze meg Land Rover eredeti állapotában. Eredeti Land Rover alkatrészeinkre egytől egyig 24 hónapos garancia érvényes, így Ön magabiztosan közlekedhet tovább.
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

Ha karbantartásról van szó, mindent megteszünk, hogy autója a lehető leghamarabb ismét szolgálatba állhasson. A Land Rover márkakereskedői tisztában vannak a vállalati ügyfelek elvárásaival, ezért kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét.
GARANCIA ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIA ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak köszönhetően nem kell többé aggódnia.

Pick-up & Delivery

Tisztában vagyunk azzal, hogy, milyen értékes az Ön ideje. A Pick-up & Delivery szolgáltatás segítségével soha nem volt még ilyen egyszerű járművéről gondoskodnia.
Vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel, amely autóját a választott időben és helyen fel fogja venni, majd ugyanoda vissza is juttatja.

ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

Foglaljon online időpontot a Land Rover márkaszervizbe. Írja be járműve adatait, adja meg a márkakereskedést, és válassza ki a szervizlehetőségeket. Ezután válasszon a rendelkezésre álló dátumok és időpontok közül. Előjegyzését e-mailben visszaigazoljuk.
ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

Úton a segítség. Az asszisztencia szolgálatra a nap 24 órájában, minden helyzetben számíthat. Az év minden napján, a kontinentális Európa legnagyobb részén érvényes, a jármű garanciális időszakában.
LAND ROVER TARTOZÉKOK

LAND ROVER TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé Land Rover megjelenését a kifejezetten az Ön autójához tervezett tartozékaink széles választékával.