LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

A LEGSOKOLDALÚBB HÉTSZEMÉLYES SZABADIDŐJÁRMŰ

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Land Rovert ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

FORMATERV

FORMATERV

Prémium, határozott megjelenés; mélyebb, szélesebb kiállás.
SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

Az új Discovery a sokoldalúság új dimenzióját testesíti meg.
KÉPESSÉGEK

KÉPESSÉGEK

Az új Discovery ideális társa a kalandokkal teli családi kirándulások alkalmával.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

A Pivi Pro a Land Rover legfejlettebb szórakoztató rendszere.

FORMATERVEZÉS

KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT

A felfrissített Discovery mélyebb, szélesebb kiállást kapott. Az új első és hátsó lámpatestektől a kifinomult hűtőmaszkon át az új lökhárítókig. A még harmonikusabb hátsó kialakítás, valamint az új rajzolatú, 20-22 colos keréktárcsák modernebb, vonzóbb megjelenést kölcsönöznek az autónak.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

Az átdolgozott fényszórók karakteres fénygrafikát kaptak; a tökéletes látási viszonyokról mátrix LED technológia gondoskodik.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Eltéveszthetetlen, lényegre törő formaterv. A rendkívül sokoldalú Land Rover Discovery hangulatát egy sor igényes, kifinomult részlet teszi még fényűzőbbé.
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

A Land Rover Discovery R-Dynamic a sportos karakter és a sokoldalúság magával ragadó kombinációját kínálja. Egyedi lökhárítókkal, keréktárcsákkal és hátsó lámpákkal.
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

A Metropolitan Edition az utolérhetetlen stílust praktikummal és kényelemmel társítja, és ennek köszönhetően minden idők legigényesebb, legmagasabb színvonalú Discovery modellje. A 22 colos, Diamond Turned kidolgozású keréktárcsákhoz, az exkluzív Black Land Rover féknyergekhez, valamint a Bright Atlas színű hűtőmaszkhoz és Discovery felirathoz prémium belső jellemzők széles palettája társul.
HÉT TELJES ÉRTÉKŰ ÜLÉS

HÉT TELJES ÉRTÉKŰ ÜLÉS

Ha akár hetedmagával szeretne utazni, legyen szó barátokról vagy a gyerekekről, a hétszemélyes Land Rover Discovery tökéletes megoldást kínál a mindennapokra. Minden sorban emelt üléspozíció és fűthető ülések várják az utasokat, akik így tökéletes kényelemben gyönyörködhetnek a kilátásban.
PRAKTIKUM

PRAKTIKUM

A Land Rover Discovery belső terében mindennek talál helyet, az ajtózsebektől a rejtett rekeszekig. A páratlan sokoldalúságról olyan praktikus megoldások gondoskodnak, mint az USB-C töltőpontok, vagy a gombnyomással átrendezhető második és harmadik üléssor.
MOTOROS MOZGATÁS

MOTOROS MOZGATÁS

A Land Rover Discovery számos funkcióval teszi egyszerűbbé az életét. A mozgásérzékelős elektromos csomagtérajtó akkor is könnyedén nyitható és csukható, ha tele van mindkét keze. Hajtsa le a motoros mozgatású belső csomagtérajtót, és praktikus ülőpadot kap, amely piknikezésnél éppúgy jó szolgálatot tesz, mint ha a gyerekek sáros cipőjét kell lecserélnie.
BIZTONSÁG

BIZTONSÁG

A Land Rover Discovery ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP biztonsági vizsgálatán. Családja védelméről akár öt ISOFIX rögzítési pont, a vezetést és parkolást könnyítő vezetőtámogató funkciók széles választéka, vagy akár nyolc légzsák gondoskodik.

KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

MILD HIBRID ERŐFORRÁSOK

MILD HIBRID ERŐFORRÁSOK

Tisztább. Takarékosabb. A Mild Hibrid technológia visszanyeri és az akkumulátorban tárolja a lassítás során más esetben elvesző energiát, amit aztán a hajtásban használ fel újra. D250, D300 és P360 motorokhoz társítható.

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A minden eddiginél ösztönösebben kezelhető Pivi Pro szórakoztató rendszer mindig aktív, mindig használatra készen áll. Alapkivitelű jellemzők: 

- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3

A használatot az alábbi prémium jellemzők teszik élvezetesebbé:

- Gyors rendszerindítás
- Mesterséges intelligencia
- Vadonatúj intelligens navigációs rendszer4
- 2D és 3D térképek automatikus frissítéssel
- Valós idejű forgalominformáció
PIVI PRO
AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ
MERIDIAN™ SURROUND AUDIORENDSZER
SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A szoftverfrissítések révén a gépkocsi mindig a lehető legjobb formáját nyújtja.6. Az autó infotainment, telematikai és egyéb vezérlő rendszerei mind a távolból frissíthetők, így mindenkor optimális teljesítményt nyújtanak. Az Ön autója tehát napról napra tökéletesebb lesz.
ONLINE CSOMAG

ONLINE CSOMAG

Az online csomag7 8 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

- Korlátlan média streaming
- Időjárás-előrejelzés
- Online naptár-szinkronizálás
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PM2.5 SZŰRŐVEL

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PM2.5 SZŰRŐVEL

Az opciós Nanoe™ ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. Nyomja meg a PURIFY gombot, és a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2.5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

A Land Rover eddigi legsokoldalúbb szabadidőjárműve A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Land Rover Discovery-jét.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

VÁLASSZON MODELLT

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S

már 27 926 000 Ft-tól

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

már 30 696 000 Ft-tól

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

már 32 816 000 Ft-tól

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION
Az NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a kerékméret és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.


WLTP értékek megtekintése
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO₂-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás opciós tartozékokkal felszerelve, nagyobb igénybevételt jelentő, változatosabb vezetési stílust képviselő vizsgálati folyamat során teszteli a járműveket.


1 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3 A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja autóját online.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső szolgáltatások és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye.

A NanoeTM a Panasonic Corporation védjegye.