AZ ÚJ<br>RANGE ROVER

AZ ÚJ
RANGE ROVER

PÁRATLANUL KIFINOMULT LUXUS
KÜLSŐ PANORÁMA KÉP MEGTEKINTÉSE
Hű maradt gyökereihez, ugyanakkor felkészült a jövőre: a Range Rover akár plug-in hybrid* és mild hybrid hajtáslánccal is rendelhető. 2024-ben érkezik a tisztán elektromos Range Rover modellváltozat.

KÜLÖNLEGES KÜLSŐ FORMATERV

A minimalista dizájn mentes minden felesleges részlettől, ami lélegzetelállítóan modern formavilágot eredményez. Ez minden idők legjobban manőverezhető Range Rovere.

Kattintson az interaktív élményért

KIFINOMULT BELSŐ KIALAKÍTÁS

A legigényesebb anyagokból építkező belső tér valóságos menedék, amely kiemelkedő utazási élményt kínál.

KÖNNYEDÉN KIFINOMULT

KÖNNYEDÉN KIFINOMULT

Modern, kifinomult belső tér különleges részletekkel és ösztönösen kezelhető, valóban hasznos technológiákkal.
PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

Válasszon a kiváló minőségű bőrkárpitok széles kínálatából, amelyek az elvárható legmagasabb szintű luxust és kifinomultságot nyújtják. Ötféle színben rendelhetők.
FENNTARTHATÓ ANYAGOK

FENNTARTHATÓ ANYAGOK

A KvadratTM prémium szövetanyag és az UltrafabricsTM finom tapintású, modern hatású, prémium alternatívát kínálnak.
EGYEDI KIDOLGOZÁS

EGYEDI KIDOLGOZÁS

Igazítsa személyes stílusához a belső teret az igényes fabetétek, a kiváló minőségű anyagok és kidolgozások széles választékából.

AZ ÚJ RANGE ROVER SV

A Range Rover prémium hangulatának és testre szabhatóságának exkluzív megtestesülése

KIEMELT RÉSZLETEK

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

A Range Rover minden részlete végletekig kifinomult; a modell prémium utazási komfortot kínál akár hét felnőtt utasának.
ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

A Range Rover technológiái egyszerűbbé teszik az életet, a vezetőtámogató funkcióktól kezdve a díjnyertes** Pivi Pro szórakoztató rendszerig.
KIVÉTELES KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

KIVÉTELES KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

A közúti- és terepképességeket elősegítő, alapfelszerelésként kínált technológiák között említést érdemel az összkerék-kormányzás és a Terrain Response 2 rendszer.

VÁLASSZON MODELLT

A normál vagy hosszú tengelytávnak köszönhetően négyen, öten vagy heten élvezhetik egyszerre a Range Rover kiemelkedő luxusát.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

- Pixel LED fényszórók karakteres nappali világítással
- 21" Style 5112 könnyűfém keréktárcsák
- Online csomag és mobil adatelőfizetés1, Amazon Alexa
- Mozgásérzékelős, elektromos csomagtérajtó
- Perforált Windsor bőrülések
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

- Digitális LED fényszórók karakteres nappali világítással és képkivetítéssel
- 22" Style 7023 könnyűfém keréktárcsák
- ClearSight belső visszapillantó tükör2
- MeridianTM 3D Surround audiorendszer
- Félanilines bőrülések
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

- Digitális LED fényszórók karakteres nappali világítással és képkivetítéssel
- 22" kontrasztos Gloss Dark Grey kivitelű Style 1073 könnyűfém keréktárcsák Diamond Turned kidolgozással
- Nyitható panoráma napfénytető
- MeridianTM Signature audiorendszer
- Executive Class hátsó ülések
RANGE ROVER FIRST EDITION

RANGE ROVER FIRST EDITION

Minden eddiginél kifinomultabb Range Rover.

- Sötétített üveg
- 23" Style 1074 könnyűfém keréktárcsák
- Megvilágított alumínium küszöb díszlécek First Edition felirattal
- 11,4" hátsó multimédia rendszer
- Csomagtartóból kihajtható ülések bőr párnákkal
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

- Normál vagy hosszú tengelytávval
- SV exkluzív első lökhárító és hűtőmaszk kialakítás
- SV exkluzív fémbevonatú külső optikai elemek
- Gloss White vagy Satin Black kerámia kezelőszervek
- Opciós négyszemélyes SV Signature Suite

*2022 januárjától rendelhető.
*
*A legjobb online technológiának járó SMARTBEST díj nyertese, 2020. november.

[1]A feltüntetett értékek gyártói becslések. Azokat felváltják a hivatalos EU tesztadatok, amint elérhetővé válnak. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Teljesen feltöltött akkumulátorral mért értékek.

††WLTP értékek megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg.

1A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
2Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhat hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség a motortól és a sebességváltótól függően eltérhet.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.
A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye.