RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

IDEJE PÉLDÁT MUTATNI. MOSTANTÓL AKÁR PLUG-IN HYBRID HAJTÁSLÁNCCAL
360° BELSŐ KÉP MEGTEKINTÉSE

KÜLSŐ FORMATERV

Kifinomult vonalai összetéveszthetetlen kiállást kölcsönöznek a magabiztos, karakteres Range Rover Evoque-nak.

Kattintson az interaktív élményért

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A letisztult felületek és a gondosan összeválogatott, prémium anyagok tökéletes környezetet teremtenek.

MESTERI BELSŐ KIDOLGOZÁS

MESTERI BELSŐ KIDOLGOZÁS

A Range Rover Evoque belső környezetét modern díszítőelemekkel teheti még elegánsabbá. A legkifinomultabb ízlésnek is megfelelő megoldások még komfortosabbá, még stílusosabbá teszik autóját.
OSZTOTT KARTÁMASZ

OSZTOTT KARTÁMASZ

A Range Rover Evoque utasterében olyan ésszerű részletekkel találkozhat, mint a tárolórekesszel és osztott kartámasszal szerelt padlókonzol. Ezek praktikusabbá és sokoldalúbbá teszik a teret.
ÜLÉSEK

ÜLÉSEK

Tegye tökéletesen kényelmessé a Range Rover Evoque utasterét: az első ülések fűthetők és hűthetők, így kedve szerint állíthatja be a hőmérsékletet.

KIEMELT RÉSZLETEK

TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

A Range Rover Evoque tökéletesen felkészült a XXI. század városi kalandjaira. Az olyan innovatív szolgáltatások, mint a Pivi, az Apple Carplay®1 és az Android AutoTM2 még magasabb szintű online funkcionalitást nyújtanak, míg az ösztönösen kezelhető érintőképernyő leegyszerűsíti a fedélzeti rendszerek kezelését. A MeridianTM Surround audiorendszer pedig a koncerttermek hangzásvilágával színesíti a mindennapokat.
KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

A mindennapi alkalmasságot magabiztos terepképességgel társítja. A Range Rover Evoque intelligens Terrain Response 2 és All Terrain Progress Control funkciói révén időjárási és terepviszonyoktól függetlenül magabiztosan teljesít.
MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

A Range Rover Evoque az Ön kezébe helyezi a döntést. Válassza az igényeinek leginkább megfelelő hajtáslánc-opciót, legyen szó szuverén vezetési élményről vagy takarékos üzemről. Az Adaptive Dynamics rendszer ráadásul kiemelkedően pontos és kezes vezethetőséget, valamint határozott viselkedést biztosít.

VÁLASSZON MODELLT

A tökéletes Range Rover Evoque Önre vár.

RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

már 18 100 000 Ft-tól

A Range Rover Evoque SE minden részlete modern stílusról tanúsodik, a 20 colos könnyűfém keréktárcsáktól az ötletes, kihajtható 10 colos érintőképernyőn át a Pivi Pro3 szórakoztató rendszerig. Az utastérben pontosan úgy szól a zene, ahogyan azt a szerzők megálmodták, köszönhetően a 11 hangszórós Meridian™ audiorendszernek.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

már 17 180 000 Ft-tól

A Range Rover Evoque R-Dynamic S olyan ötletes szolgáltatásokat kínál, mint az adaptív sebességtartó automatika vagy a fűthető, motorosan állítható és behajtható, kilépő világítással felvértezett külső visszapillantó tükrök. Az utastérben 12 irányban elektromosan mozgatható első ülések és 40:20:40 arányban osztva dönthető hátsó ülések - mind Grained bőrkárpitozással - gondoskodnak a stílusos, kényelmes utazásról.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

már 19 100 000 Ft-tól

A Range Rover Evoque R-Dynamic SE olyan igényes kivitelezésű részletekkel örvendeztet, mint a Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással, a memóriás vezetőülés vagy a 20 colos könnyűfém keréktárcsák. Ezen felül a vezető asszisztencia csomag gondoskodik a magabiztos utazásról.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

már 22 650 000 Ft-tól

A Range Rover Evoque R-Dynamic HSE tekintélyt parancsoló megjelenéséhez mátrix LED fényszórók és 20 colos, Diamond Turned kidolgozású könnyűfém keréktárcsák járulnak hozzá. Kapcsolódjon ki, és adja át magát a zenehallgatás élményének a MeridianTM audiorendszerrel, miközben a vezető asszisztencia csomag intelligens funkciói pihentetőbbé teszik a vezetést.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

már 17 980 000 Ft-tól

A Range Rover Evoque Bronze Collection maga a megtestesült kifinomultság. A Carpathian Grey, Santorini Black vagy Seoul Pearl Silver színben rendelhető kivitel egyedi Corinthian Bronze kontrasztos tetőt, 20” Satin Dark Grey könnyűfém keréktárcsákat, valamint Range Rover felirattal ellátott, megvilágított küszöbdíszléceket kínál.
RANGE ROVER EVOQUE HST

RANGE ROVER EVOQUE HST

már 25 750 000 Ft-tól

A Range Rover Evoque HST a kompakt szabadidőjármű-család nagy teljesítményű tagja. Az erőteljes P300 motor mellett olyan stíluselemek teszik még határozottabbá a megjelenését, mint a fekete kontraszt eltolható panoráma napfénytető4 vagy a fekete külső optikai csomag. A maradandó benyomásról a 20” Gloss Black könnyűfém keréktárcsák és a piros féknyergek gondoskodnak.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

már 27 020 000 Ft-tól

Az R-Dynamic HSE kivitelre épülő Range Rover Evoque Autobiography Burnished Copper feliratokat és 21 colos keréktárcsákat kínál, fekete lökhárítók, küszöbök és oldalfalak mellett. Az utastérben további luxus részletek várnak Önökre, a steppelt és perforált Windsor bőrülésektől a teljes kibővített bőr csomagig.

PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIÁVAL IS ELÉRHETŐ

A Range Rover Evoque Plug-in Hybrid háromhengeres, 1,5 literes benzinmotorja és villanymotorja együtt 309 lóerő rendszerteljesítményre képes. Haladjon hybrid vagy tisztán elektromos (EV) üzemben.

††WLTP értékek megtekintése

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

1Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.
2Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.
3A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
4Az eltolható panoráma napfénytető csökkenti az első és hátsó fejteret.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükség lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.