RANGE ROVER SPORT

MINDEN IDŐK LEGDINAMIKUSABB RANGE ROVERE
360° KÜLSŐ KÉP MEGTEKINTÉSE

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Land Rovert ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

FORMATERV

FORMATERV

Sportos formai jegyeivel és erőteljes, izmos kiállásával a Range Rover Sport mindenkire mély benyomást tesz. Mindenütt letisztult, dinamikus, modern részletek uralkodnak, az új Range Rover Sport hűtőmaszktól kezdve a motorházfedél átdolgozott légcserélő légbeömlő nyílásain át a kifinomult, sportos könnyűfém keréktárcsák választékáig
MENETTELJESÍTMÉNY

MENETTELJESÍTMÉNY

A nagyteljesítményű motorok egytől egyig lélegzetelállító menetteljesítményt nyújtanak. Az 5,0 V8 Supercharged kompresszoros benzinmotor az eddigieknél is nagyobb, 525 lóerős teljesítményt kínál, míg a fejlett Ingenium benzinmotor és a villanymotor összjátéka említésre méltó teljesítménnyel ruházza fel a Range Rover Sport PHEV modellt.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

Az elegáns Touch Pro Duo fedélzeti infotainment rendszer két 10 colos, nagyfelbontású érintőképernyőből áll. A Touch Pro Duo a színes head-up display kijelzővel, valamint a virtuális műszerfal kijelzővel együtt is használható: ilyenkor Ön párhuzamosan több funkciót tekinthet meg és kezelhet.

FORMATERV

KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KÜLSŐ FORMATERV MEGISMERÉSE

A tökéletes arányokkal rendelkező, izmos Range Rover Sport mindenhol figyelmet követel magának.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

LIMITÁLT SZÉRIÁK ÉS KÜLÖNLEGES JÁRMŰVEK

HSE SILVER

A HSE felszereltségi szintre épülő Range Rover Sport HSE Silver hangulatát Shadow Atlas külső optikai részletek teszik még sportosabbá. A beltérben alkalmazott színkombinációk és a prémium keréktárcsa-választék pedig tökéletesen testre szabottá teszik a vezetési élményt.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

MENETTELJESÍTMÉNY

RANGE ROVER SPORT PHEV

A hálózatról tölthető hybrid gépkocsi rendkívül kifinomult vezetési élményt, valamint a Range Rover Sporthoz méltó közúti és terepalkalmasságot kínál. A PHEV hajtáslánccal felszerelt Range Rover Sport álló helyzetből mindössze 6,3 mp alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 220 km/óra
PHEV FELFEDEZÉSE

TECHNOLÓGIA

TOUCH PRO DUO

A Touch Duo Pro dupla 10 colos, nagyfelbontású érintőképernyője lehetővé teszi, hogy például az egyik képernyőn a navigációs rendszert futtassa, míg a másikon azzal egyidejűleg más funkciókat (például a médiabeállításokat) kezeljen.

KÉPESSÉGEK

FELFÜGGESZTÉS

A magabiztos, összeszedett menetképességekre a legmodernebb, elektronikus légrugózás teszi fel a koronát, amely kivételes artikulációs képességet, valamint kiemelkedő stabilitást eredményez. A Range Rover Sport SVR modellnél alkalmazott, dinamikus vezethetőségre és precízebb irányíthatóságra hangolt SVR sport futómű lélegzetelállító élményt kínál.

VÁLASSZON MODELLT

RANGE ROVER SPORT S

RANGE ROVER SPORT STUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT SE

RANGE ROVER SPORT SETUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT HSE

RANGE ROVER SPORT HSETUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT HSE WITH DYNAMIC PACK

RANGE ROVER SPORT HSE WITH DYNAMIC PACKTUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT HST

RANGE ROVER SPORT HSTTUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY WITH DYNAMIC PACK

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY WITH DYNAMIC PACKTUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT SVR

RANGE ROVER SPORT SVRTUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT SVR CARBON EDITION

RANGE ROVER SPORT SVR CARBON EDITIONTUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT HSE SILVER

RANGE ROVER SPORT HSE SILVERTUDJON MEG TÖBBET
RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC BLACK

RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC BLACKTUDJON MEG TÖBBET

*2500 kg a P400e modellek esetében. 3000 kg az SVR és P300 modellek esetében.

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel hazai Land Rover weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országában érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. A weboldalon megjelenített, InControl technológiára vonatkozó adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.