Készleten lévő járművek: 1
Range Rover Velar
HSE D300 Diesel Mild Hybrid 3000cc 2024
2024 new  Range Rover Velar Arroios Grey D300 Diesel Mild Hybrid HSE
Kilométer
km
Motor
diesel mhev
Teljesítmény
300 bhp
Ár
FT-TÓL 43,955,000

Válogasson használtautó kínálatunkból!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Land Rovert ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.
Előre tekintő jármű, gondosan összeválogatott, kifinomult alkotóelemekkel: a Range Rover Velar dizájnja egyszerre érdekfeszítő és kívánatos.
Range Rover Velar Sophisticated Elegance
"Szentély, kormánykerékkel"
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A hybrid technológiát alkalmazó modellt a legújabb utaskényelmi funkciók és
online infotainment rendszer teszi még kifinomultabbá. A Range Rover Velar a jövőről alkotott elképzeléseinket testesíti meg,
és nem ismer kompromisszumot az innováció terén.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

Akár 64 kilométeres szabványos elektromos hatótávolságával**, elektromos plug-in hybrid (PHEV)
gazdaságos és könnyed vezethetőséget kínál, miközben 0-80%-ra 30 perc alatt feltölthető
perc egyenáramú gyorstöltő segítségével.

Range Rover Velar Electrified Performance

INSPIRÁCIÓ

Fedezze fel a Velart hozzáértők által összeállított járműkollekciónk segítségével

Range Rover Velar Inspiration

MODELLKÍNÁLAT

Kezdetnek válasszon a négy egyedi modell közül.

RANGE ROVER VELAR

AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

A kifinomult elegancia összetéveszthetetlen megnyilvánulása.
TERVEZZE MEG SAJÁT AUTÓJÁT

FEDEZZE FEL A RANGE ROVER VELART

TÚLZÁSOK NÉLKÜLI DIZÁJN

TÚLZÁSOK NÉLKÜLI DIZÁJN

A modernizmus reflexiója. Magával ragadóan egyszerű.
FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

Az önbizalmat ébresztő tevő technológiai megoldások minden utazást értékesebbé tesznek.
MODERN FÉNYŰZÉS

MODERN FÉNYŰZÉS

A fejlett kényelem a Range Rovertől megszokott kifinomultságot kínál.
VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

Magával ragadó menetdinamika, lenyűgöző menet- és terepképességek.

**WLTP számadatok megtekintése

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.